Possu-katkarapukasari:

Tämä ohje on mukaeltu (vai onko se mukailtu?!) Rakkaudesta ruokaan-blogista löytyvästä ohjeesta.

 Hyvää!!! Laitoin itse mausteiksi ainakin soijaa, fondia, paprikaa, pippuria, valkosipulia, suolaa (tietysti), makeaa chilikastiketta (aika paljon), sokeria ja sitruunamehua(hapanimelä). Kaikkia vaan heittämällä. Maistelin paljon. Nauru Kaverina cous cous.

Harmi kun kuvan ottaminen on unohtunut..

400 g possua suikaleina
mausteita
silputtua sipulia (varmaan yksi)
paprikaa pala (ja loput suuhun, olen paprikan suuri fani! Hymy )
1 prk kuohukermaa (laitoin ruokakermaa)
100 g katkarapuja

Ruskistele possunliha öljytilkassa. Lisää sipulit joukkoon kuullottumaan. Lisää myös paprikat. Kääntele hetki. Lorauta joukkoon kerma ja anna lihojen hautua noin 30 min. Lisää lopuksi sulaneet katkaravut. (jos lisäät ravut ennen haudutusta, niistä tulee sitkeitä) Tarkista maku!! Mausta halutessasi chilikastikkeella.