Valkosuklaa-mustikka muffinssit


Ohjeen löysin marien blogista (sekasoppa)
Perusohje valmistukseltaan. Tein ohjeen kaksinkertaisena.
Muffinssit oli tosi hyviä ja meheviä ainakin nyt vielä lämpiminä. :) Ja irtosivat tosi hyvin silikonivuoista ja olivat muutenkin kivoja käsitellä eli ehdottomasti uudelleen käytettävä ohje!

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia (puolet voita ja puolet margariinia)
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa (puolet kinuskikastiketta ja puolet go green ruoka"kermaa")
80 g valkosuklaata (oli liian vähän niin laitoin loput maitosuklaata)
1 1/2 - 2 dl mustikoita


Sulata rasva, anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi. Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa,  sihdaten jauhoja ja flora vanillaa. Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin. Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle mustikoita. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia. (minulla paistoon meni 19min kun mustikat olivat jäisiä)

pakko lisätä myös tämä kuva kun siinä nousee toi höyry ihanasti (yksi asia mitä yritän usein saada kuviin ja harvoin onnistun... )