Taas kuvia koulusta ja päättötyöstäni. Eli päättötyössäni (jonka aiheena oli Hääkakut) annoin vinkkejä kakun pohjustamiseen. Eli tässä ohjeita niinkuin ne meidän koulussa opetettiin.

Tässä taas kuvia helpottamaan  tekemistä.

 Kakun pinnan voi leikata tasaiseksi niin siistin lopputuloksen saaminen on helpompaa

Kakku leikataan sahanteräveitsellä sahaamalla ja toisella kädellä pyörittämällä

Kakun kostutus käy helposti isolla sudilla. Oikean kosteuden tuntee sormella kokeilemalla.

Hillon ja kerman levittäminen pussilla nopeuttaa pohjustusta

Myös kakun ylimmäinen kerros kostutetaan

Kakun reunat voi tasata palettia käyttäen . Jos kakku on vinossa, pursota varovasti pussilla lisää kermaa matalampaan kohtaan.

Kinuskikakkuihin ja massalla, kuten marsipaanilla päällystettäviin kakkuihin levitetään voikreemikerros pintaan.

Kakun reunat saadaan kauniiksi vetäisemällä liika kuorrutus paletilla pois.