5.7.2009 juhlittiin minun valmistumistani leipuri-kondiittoriksi ja pikkuveljeni rippijuhlia. Ruokatarjoilun hoiti paikallinen pitopalvelu (jonka tiloissa juhlat pidettiin) mutta kakut tein itse (eihän leipuri-kondiittorin juhliin kakkuja tilata voi :D)

Gluteenittomia kakkuja tehtiin kaksin kappalein, mansikoilla ja suklaalla koristeltuna

kermakakut jääkaapissa lähtöä odottamassa

kakut auton peräkontissa lähdössä

Kermainen mansikkakakku jonka sisällä oli mansikkamoussea. Päällä paljon mansikoita ja kermaruusuja

Banaani-suklaakakku suklaaperhosilla

Taivaallinen espressokakku suklaareunuksella. Tämän kakun ohje löytyy täältä blogistani ja sitä on tehty monen monituiset kerrat.

Perhospikkuleipiä, kaikki hieman erilailla pursotettuja

Suklaavannikkeita valkosuklaakoristelulla ja vanilijavannikkeita tummalla suklaalla koristettuna

Kakkupöytä kolmena eri kuvakulmana :)