Valmistus oli helppo. Kun turkinpippurit olivan tarpeeksi kauan vedessä ne sulivat sinne kokonaan.
Melko pehmeää oli kun ruohe suli massaan eli ei olisi kestänyt koko päivää kahvipöydässä mutta tälläi syötynä hyvä rakenne.
Maku on jännä mutta hyvä. Oikeastaan niin kuin fazerin salmiakkisuklaa. Äiti tykkäs kans ja mies sanoi että ok. :)

Ohjeen nappasin Muffariinalta
 



Pohja:
200g kaurakeksejä
75g voita sulatettuna

Täyte:
1 pussi turkinpippurirouhetta
200g vaniljatuorejuustoa
5dl flora-vispiä
5 liivatelehteä
200g tummaa suklaata

Tee kakku irtopohjalliseen vuokaan. Laita pohjalle leivinpaperi.
Murskaa keksit ja sekoita sula voi joukkoon. Painele vuokaan tasaisesti.
Laita noin puolet turkinpippurirouheesta likoamaan n. 1 dl vettä (muutamaa tuntia aiemmin)
Laita liivatteet kylmään veteen. Vatkaa kerma,lisää joukkoon tuorejuusto.Sulata suklaa ja sekoita mukaan. Ota turkinpippureitten likoamisvesi talteen. Lisää lionneet sekä loput rouheet turkinpippuri pussista.Kuumenna talteenottamasi neste kuumaksi ja liota liivatteet siihen. Lisää sekoittaen ohuena norona joukkoon. Kaada vuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään.
Koristele hyytynyt kakku haluamallasi tavalla.