Helppo ja nopea taikina (varsinkin kun käyttää valmista suklaarouhetta :D ) ja hyvä täpä käyttää pois mustaksi pässeita banaaneja.
Ensimmäiset paloivat vähän pohjasta, joten laskin uunin lämpöä 175 asteeseen. Aika on tällä hetkellä paistellessa 7 minuuttia.
Ainakin palaneella pohjalla, aika lämpimänä maistettuna oli hyvää. Niin myös palamattomalla. :)
Ohjeen nappasin Makuhetkiä blogista.
1 banaani (haarukalla muussattuna)
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl öljyä
3/4 dl sokeria
0,5-1 dl fariinisokeria
1 iso kananmuna
1 tl vanilliinisokeria
120 g suklaarouhetta
Yhdistä öljy ja sokerit. Sekoita joukkoon muut ainekset. Taikina on löysää, joten lusikalla otetaan taikinaa ja valutetaan kekoja leivinpaperille. Pikkuleivät leviävät uunissa, jätä tilaa ympärille. Paista 200 asteessa 8-9 min. Jäähtyneinä pikkuleivät ovat hieman pehmeitä.
Kommentit