Helppo ja nopea taikina (varsinkin kun käyttää valmista suklaarouhetta :D ) ja hyvä täpä käyttää pois mustaksi pässeita banaaneja.

Ensimmäiset paloivat vähän pohjasta, joten laskin uunin lämpöä 175 asteeseen. Aika on tällä hetkellä paistellessa 7 minuuttia.

Ainakin palaneella pohjalla, aika lämpimänä maistettuna oli hyvää. Niin myös palamattomalla. :)

 

Ohjeen nappasin Makuhetkiä blogista.

 

1 banaani (haarukalla muussattuna)

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

3/4 dl öljyä

3/4 dl sokeria

0,5-1 dl fariinisokeria

1 iso kananmuna

1 tl vanilliinisokeria

120 g suklaarouhetta

 

Yhdistä öljy ja sokerit. Sekoita joukkoon muut ainekset. Taikina on löysää, joten lusikalla otetaan taikinaa ja valutetaan kekoja leivinpaperille. Pikkuleivät leviävät uunissa, jätä tilaa ympärille. Paista 200 asteessa 8-9 min. Jäähtyneinä pikkuleivät ovat hieman pehmeitä.