Tätä ihanan helppoa ja nopeaa pastaa on tehty jo monen monta kertaa eri "lihalla". Ihanaa, ja puolikkaasta annoksesta tulee juuri sopivasti yhdelle. :)

 

Ohje on Pirkan sivuilta ja idean siihen bongasin joskus Mitä tänään syötäisiin-ohjenlmasta.

 

KATKARAPUKASARI PASTALLE (tässä kokoannos, jos teet vaan yhdelle niin puolita)
2 rkl  öljyä
1 (200 g) pieni  purjo
1 ps (180 g)  Pirkka-katkarapuja (pakaste)
1 1/2 dl  ruokakermaa
1 rkl  Pirkka-tomaattipyreetä
1/2 tl  Pirkka-valkosipulisuolaa
  Pirkka-mustapippuria rouhittuna

1. Sulata ja valuta katkaravut. Viipaloi halkaistu ja huuhdeltu purjo.2. Kuumennaöljy paistokasarissa ja kuullota purjoviipaleet. Lisää katkaravut. Kaada joukkoon kerma ja kiehauta. Mausta tomaattipyreellä, valkosipulisuolalla ja mustapippurirouheella. Tarjoa lisänä Pirkka-tagliatelleä ja juustoraastetta.
 

 

Annos katkaravuista ja oikealla broilerista

Taas katkoja, oikealla katkoja ja kasviksia (=porkkanaa ja maissia)