Kuten moni on muista vuodatuksen blogeista lukenut ja niissä vierailleena huomannut, kuvat ovat hävinneen 2009 vuodesta eteenpäin. Myös tässä blogissa kävi kato ja melkein kaikki kuvat katosivat. Onneksi ne kaikki löytyvät sentään omalta koneelta toisin kuin osalla ei niin onnekkaista blogien pitäjistä.
Olen tässä miettinyt ja harkinnut että mitä blogin jatkon kanssa oikein tekisi, siirtyäkö uuten paikkaan vai pysyäkö täällä. Vieläkään en ole varmasti päättänyt, mutta ajattelin että ainakin alkuun jatkan tästä mihin jäin ennen kuva-katastrofia. Vanhoja kuvia en kuitenkaan järjestäen rupea lisäämään.
Eli blogi jatkaa toimintaansa hitaasti mutta varmasti ainakin näillänäkymin ja jos haluatte johonkin vanhaan juttuun kuvan tai kuvat niin vinkatkaa niin lisäilen niitä. :)

Kesä on muuten mennyt tosi nopeasti ja pian. Kokkailut ovat keskittyneet enemmänkin ruokaan kuin leivontaan ja tässä syksymmällä uusin innostukseni on säilöntä. Reseptejä on kuitenkin niin paljon lisäilemättömiä että leivontaakin on luvassa paljon. Eli tästä se lähtee kohti syksyn sateita ja miksei kohta jo joulun odotustakin. :)


suolakurkkuja valmistuu