Mariannemuffinssit

Ohjeen löysin Armin leivontanurkkaus-blogista.

Ihan hyvä muffinssi, aika perus. Kannattaa antaa jähtyä kunnolla, ovat kylmänä parempia.

Ohjeesta tuli 12 (muffari pellit) ja 9 (paperivuokaa).

1 levy Fazerin mariannesuklaata
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa

Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.
Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min.