Geishakakku
Ohjeen löysin Virpin leipomuksia-blogista.
Valmistus on tosi helppo ja muistuttaa aika paljon pätkiskakkua.. J
Maku oli hyvä! :)
Geisha-kakku
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
150 g voita
100 g Geisha-suklaata
2 dl maustamatonta jogurttia
3 munaa
Kuorrutus:
50 g voita
100 g Fazerin Sinistä
Sulata voi ja sekoittele paloiteltu Geisha kuuman voin joukkoon, niin että suklaa sulaa kokonaan. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja sekoita niiden joukkoon voi-suklaaseos. Vatkaa joukkoon jogurtti ja munat yksitellen. Laita taikina korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin 45-50 minuuttia.
Kuorrutus:
Sulata voita mikrossa ja sekoittele kuumaan voihin Fazerin sininen. Levitä hieman jäähtynyt (muttei jähmettynyt) kuorrutus jäähtyneen kakun päälle.
(minä käytin koulusta ostettua kuorrutussuklaata)
Kommentit