1243795268_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

''Keksit,jotka loppuvat kesken''

Tämä on Kotikadun Hanneksen eli Näyttelijä Risto Aution ohje.(ohjevihkosen mukaan)

Ohjeen löysin Rakkaudesta ruokaan-blogista. (kuten tuo ylläoleva toteamuskin)

Taikinan teossa oikaisin vähän eli sekoitin kaikki kuivat aineet vaan kerralla joukkoon. Suklaata oli kaikkia kolmea lajia. (eli tummaa-, maito- ja valkoista suklaata) Taikina on aika kovaa ja murenevaa mutta käsissä painellen siitä saa ihan hyvin kyllä muotoiltua.. Hymy Ja ainakin taikinana on hyvää! Kieli ulkona
Palloja pyörittelin käsin 3x3 pellille ja peltejä tuli 7 (eli 63 kpl pipareita). Pallot oli sitä normaalia kokoa…Hymy Paistoajaksi riitti 9 min ja piparit eivät levinneet oikeastaan yhtään. Ja pysyivät oikeastaan yhtä paksuina kun uuniin laitettaessa. 
Ja hyviä olivat!!  Nauru Nimi on kopioitu suoraan sieltä blogista mutta se kuvaan näitä pikkuleipiä niin hyvin. Näihin vain tulee himo ja syömistä ei voi lopettaa ennenkuin piparit loppuvat.

100 g margariinia
2,5 dl fariinisokeria
1,25 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kanamunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
4 dl kaurahiutaleita
300 g tummaa suklaata

Vatkaa sokerit ja margariini kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kanamunat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu, suola ja sooda. Lisää kaurahiutaleet ja rouhittu suklaa, Taputtele taikinasta isoja tai pieniä keksejä. Paista leivinpaperin päällä 175 asteessa noin 15 minuuttia.