Pekonipannukakku
Ohjeen löysin Rakkaudesta ruokaan-blogista.
Hyvää oli. Aika lituskaiseksi jäi mutta se ei haittaa. Jäähtyneenä melkein vielä parempaa.
Suluissa omat muutokseni.
5 dl maitoa (käytin laktoositonta maitoa)
2 kanamunaa
1,5 dl maitorahkaa (käytin soijajugurttia)
3 rkl sulatettua rasvaa
1 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
muutama siivu pekonia silputtuna (käytin koko paketillisen eli 140g)
ripaus suolaa
Paista pekonia hetki pannulla.Imeytä liika rasva talouspaperiin.Mittaa maito kulhoon ja lisää joukkoon munat.Vatkaa hyvin sekaisin.Lisää rahka,jauhot,sulatettu rasva, pekonit,kaurahiutaleet ja ripaus suolaa.Anna taikinan turvota hetken aikaa.Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeaksi!! (minulla paistoaika oli noin 30 minuuttia)
Anteeksi huono kuva
Kommentit