1245233330_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pekonipannukakku

Ohjeen löysin Rakkaudesta ruokaan-blogista.

Hyvää oli.Hymy Aika lituskaiseksi jäi mutta se ei haittaa. Jäähtyneenä melkein vielä parempaa.Kieli ulkona

Suluissa omat muutokseni.

5 dl maitoa (käytin laktoositonta maitoa)
2 kanamunaa
1,5 dl maitorahkaa (käytin soijajugurttia)
3 rkl sulatettua rasvaa
1 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
muutama siivu pekonia silputtuna (käytin koko paketillisen eli 140g)
ripaus suolaa

Paista pekonia hetki pannulla.Imeytä liika rasva talouspaperiin.Mittaa maito kulhoon ja lisää joukkoon munat.Vatkaa hyvin sekaisin.Lisää rahka,jauhot,sulatettu rasva, pekonit,kaurahiutaleet ja ripaus suolaa.Anna taikinan turvota hetken aikaa.Kaada uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeaksi!! (minulla paistoaika oli noin 30 minuuttia)

1245233371_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Anteeksi huono kuva Päättämätön