Savukultakirjolohta ja tuorepastaa


Ohje on mukailtu Mitä tänään syötäisiin ohjelman ohjeesta. (nimeksi jätin sen millä sen netistä löysin vaikka se ei ihan ohjettani vastaa se vain kuulostaa niin herkulliselta)

Tämä oli tosi hyvää! Täytyy tehdä uudestaan joko näin, kanalla tai pekonilla...
Ohje on suoraan netistä ja suluissa perässä tekemäni muutokset.

1 pkt (n. 500 g)  Pirkka Parhaat savukultakirjolohifileetä (käytin lämminsavulohta)
1 pkt (250 g)  Pirkka fettuccine tuorepastaa (ihan kuivaa pastaa vaan)
1 (200 g)  purjo
1 rs (250 g)  Pirkka miniluumutomaatteja (en laittanut)
1 rkl  oliiviöljyä
1 tlk (2 dl)  ruokakermaa
1/2 rs (à 200 g)  Viola yrtti-pippurituorejuustoa (makuna oli kevätsipuli)
1/2 tl  suolaa
ripaus  mustapippuria
1 ruukku  rucolaa (en laittanut)
  Lisäksi:
  Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna

1. Poista nahka kalasta ja leikkaa se annospaloiksi. Pane pastavesi kiehumaan.
2. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Halkaise miniluumutomaatit.
3. Kuullota purjo paistokasarissaöljyssä. Lisää ruokakerma ja tuorejuusto. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
5. Lisää tomaatit ja revityt rucolat. Annostele pasta kuumille lautasille ja nosta kalapala annosten päälle. Tarjoa lisäksi parmesaania.