Sweet chili possua:

Ohjeen löysin Rakkaudesta ruokaan-blogista ja sinne se oli löytynyt Julien ruokaohjeita-blogista.

Tein ohjeen kaksinkertaisena ja melkein kaikki meni. Uusien perunoiden kanssa herkuteltiin.. Toistekin täytyy tehdä!

Suluissa omat muutokseni.

n.500 g kaslerlihaa (leikkasin marinoiduista kaslerpihveistä)
punainen paprika suikeleina
1/2 kesäkurpitsa reiluina suikaleina
silputtua kevätsipulin vartta (käytin kaksi pienehköä tavallista sipulia)
HP-kastiketta(soijaa ei ollut)
thai sweet chili kastiketta
vettä
1/2 lihaliemikuutio
vehnäjauhoja+vettä suurustukseen
loraus ketsuppia
ripsaus pippuria
(kastikkeeseen en uskaltanut laittaa kamalasti mitään, kun liha oli marinoitua. Laitoin vain vettä, soijaa, ketsuppia, lihaliemijauhetta, valkosipulia (rouhetta), chilia ja sokeria vähän)

Ruskistele lihoja pannulla hetki. Lisää sipulin varret mukaan kuullottumaan. Kumoa ne kasariin. Tee kastike samalla pannulla. Lisää vettä  ja lihaliemikuutio kiehumaan. Suurusta liemi vehnäjauho/vesi seoksella. Lisää joukkoon hp-kastiketta, sweet chilikastiketta, tilkan ketsuppia ja mustapippuria. Tarkista maku. Kaada kastike lihojen päälle ja anna niiden hautua reippaan tunnin ajan.  Lisää lopuksi paprika ja kesäkurpitsasuikaleet joukkoon ja anna hautua vielä hetken aikaa. (kasviksia haudutin noin varttin) Tarjoa riisin tai vaikka uusien perunoiden kera.