Jouluisia asioita
 Tämä oli ensimmäinen minulle osoitettu haaste (jee!) ja joulua rakastavana ihmisenä teen sen totta kai jouluisena. :) Kiitoksia vielä haastajalle, Makuhetkiä-blogin Katelle. Eli haaste oli  kertoa 7 satunnaista faktaa / tapaa itsestään.

 



1. Lempiruokiani joulupöydässä ovat ehdottomasti sienisalaatti, kinkku ja savustettu lohi (sekä lämmin- että kylmäsavu). Ennen en tykännyt yhtään laatikoista, mutta nyt olen jo vähän päässyt niidenkin makuun.
 
2. Makeista herkuista suklaa on parasta. Suosikki konvehtirasiani on Paradice.

3. Kotona joulukuusessamme oli aina vain punaisia ja kultaisia palloja ja tämä teema on edelleenkin jatkunut, joskin muutama sininen pallo on joukossa potkua antamassa.

4. Pienestä lähtien on ollut tapana että aattoaamun piirretyistä nauhoitetaan joulukasetti. Näitä ihania videoita on jo vuodesta –92 tallessa, kun vaan joku joulu ehtisi ne kaikki katsomaan ennen aattoa.
 
5. Meille toi (ja tuo edelleenkin vaikka jo iso olenkin) aattoaamuna Folkke-tonttu pienen lahjan. Usein se oli värityskirja tai muu vastaava minkä avulla aatto kului vähän mukavammin.
 
6. Kuusi meillä koristellaan aina aatonaattona. Sitä tunnelmaa ei voita mikään kun luo viimeisen silmäyksen valmiiseen kuuseen ja menee nukkumaan tietäen että huomenna on jouluaatto.

7. Viime joulua alla hullaannuin joulukirjoihin, kaivoin kaikki pienenä lueskellut aarteet arkistoista, hamstrasin uusia koko vuoden ja nyt olen lukenut kirjan pari päivässä koko joulukuun ajan. Tänään ovat vuorossa Mummo ankan joulu ja Mintun joulukirja (josta edellä mainittu Folkke-tonttukin löytyy)

En tiedä millä systeemillä haastettavat pitäisi valita mutta seuraaviin blogeihin heitän oman haasteeni: Mint Chocolate ja Suklaamuruja koska sieltä uskoisin löytäväni jouluihmisiä, Huvikumpuun koska tykkään blogin hauskasta kirjoitustyylistä sekä Mökkihöperön pöperöt ja Mantelin kakkuja joissa on myös aina hauska vierailla.

Kenenkään haastetun ei ole pakko ottaa haastetta vastaan jos ei tahdo ja myöskin kuka vaan voi haasteen ottaa jos tykkää. :)