Kääretorttuun on hyvä käyttää vaikkapa kakun täytteistä yli jääneet kermat. Tälläkertaa kerman lisänä oli kuningatarhilloa.
keskiviikko, 17. helmikuu 2010
keskiviikko, 17. helmikuu 2010
Kääretorttuun on hyvä käyttää vaikkapa kakun täytteistä yli jääneet kermat. Tälläkertaa kerman lisänä oli kuningatarhilloa.
25-vuotiaan ravintolakokin ja leipuri-kondiittorin leipomuksia ja kokkailuja. Ethän kopioi kuvia ilman lupaa!
halloween hyytelökakut joulu juhlat juomat jälkiruoat kahvikakut karkit ja muut vastaavat koulussa tehtyjä kääretortut leivät makeat piiraat ja tortut muffinssit muut makeat muut suolaiset pikkuleivät pullat ruokia salaatit suolaiset piirakat tarvikkeita täytekakut vinkkejä ja ideoita voileipäkakut yleinen
Kommentit