Kakun tein  tätä ohjetta mukaillen ja se meni jotenkin pieleen.
Täytteenä käytin moussejauheesta tehtyä mansikkamoussea ja taisin laittaa sitä liikaa kakun väliin niin että siitä tuli tosi korkea. Ganache oli aika paksua ja varmaan lisätessä liian kuumaa tai jotain kun se sulatti kermamoussea reunoilta ja valui pahasti ja kaiken lisäksi kakku vielä repesi ja hajosi reunasta… Silloin harmitti ja paljon!

Onneksi ulkonäkö ei pilannut makua, joka oli aivan ihana! Tätä täytyy koittaa joskus paremmalla onnella.

Lisään tähän kuitenkin ohjeen niinkuin se Open cafe blogissa oli.

Pohja
4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 40 minuuttia. Anna jäähtyä ja halkaise jäähtyneenä kolmeen osaan.

Täyte
250 g tuoreita mansikoita
1/2 dl Mariannerouhetta

Mansikkamousse
1,5 prk mansikkakermaa
250 g pakastemansikoita
1/2 prk rahkaa
1 dl vaniljakreemijauhetta

Kostutus
1,5 dl mansikkamehua

Kokoa kakku säädettävään reunavuokaan tai irtopohjaiseen kakkuvuokaan. Viipaloi puolet mansikoista pohjan päälle. Ripottele mansikoille Marianneroude. Vatkaa mansikkakerma vaahdoksi ja lisää muut moussen ainekset. Kaada puolet vaahdosta ensimmäiseen väliin. Paina päälle toinen kakkupohja ja täytä toinen väli samoin kuin ensimmäinen. Laita lopuksi päällimmäiseksi kostutettu kakkulevy. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Suklaakuorrute
2 dl kermaa
300 g suklaata

Kuumenna kerma kiehuvaksi ja lisää sen sekaan paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi ja mausta minttuaromilla. Kaada vuokaan kakun päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa.

Kuva on tosi surkea, silloin harmitti niin paljon ettei huvittanut yhtään kuvata.