Hyvää ja maukasta oli, toisenkin kerran täytyy valmistaa! :)

Ohje täältä.

500 g possunsuikaletta (käytin suikaloitua karjalanpaistikuutiota)
1 iso sipuli
1 pieni kynnetön valkosipuli (3 kynttä)
2 porkkanaa
2 paprikaa (vain yksi)
1 prk tomaattimurskaa (valkosipulimaustettua)
1 rkl paholaisenhilloa tai makeaa chilikastiketta (sweet chili)
1 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl cayennepippuria
200 g valkosipuli tuorejuustoa (tomaatti-basilikan makuista)

Kypsennä possunsuikaleet kuumalla pannulla sipulin ja valkosipulin kanssa. Pilko paprikat ja porkkanat reilun kokoisiksi paloiksi, lisää lihojen joukkoon ja kypennä hetki. Lisää tomaattimurska ja vesi, sekä mausteet. Anna hautua kannen alla puolisen tuntia. Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa riisin ja vaalean leivän kanssa.
(valmistusta muutin vähän, eli haudutin lihoja ensin puolisen tuntia ilman kasviksia ja sitten kasvisten kanssa melkein toisen mokoman)

Valmiin kastikkeen voi nauttia vaikka riisin kanssa. Nam! :)