Tätä ihanan raikasta ja helppoa kakkua tein Halloween-juhliin jo pari vuotta sitten. Nyt vastma muistin ohjeen lisätä tänne. Täytyisi joskus koittaa onko tämä niin hyvää kuin muistan. :) Ohjeen kaappasin täältä.

Aineiden edessä oleva luku on 28cm vuokaan ja perässä 20cm vuokaan (puolikas ohje). Itse tein sen pienemmän, millä sainkin vuoan ihan täyteen.

Appelsiini-Passoãkakku

sokerikakkupohja (voi tehdä halutessaan keksipohjaankin)

Täyte
5dl flora vispiä 2,5dl
400g appelsiinituorejuustoa 200g
0,5dl sokeria 0,25d (maistele, laitoin vähän lisää)l
2 dl Passoã-likööriä 1dl
1dl appelsiinimehua 0,5dl
6 tl liivatejauhetta 3

Kiille

1dl Passoaã 0,5dl
3dl appelsiinimehua 1,5dl
2dl hyytelösokeria laitoin liivatelehtiä, ehkä 1,5-2 lehteä

Vatkaa kerma,lisää joukkoon tuorejuusto.Lisää likööri ja sokeri. Kuumenna Applesiinimehu ja loita liivatejauhe siihen.Lisää sekoittaen ohuena norona joukkoon.Kaada vuokaan ja nosta jääkaappiin hyytymään.Valmista kiille hyytelösokeripakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä riittävästi, kaada ruokalusikan kautta kakun päälle.