Netistä nappasin idean mutta muutin sitä niin paljon että ei samaksi enää tunnistaisi. :) Osan korjasin jo ohjeeseen ja osa on suluissa.

Hyvää ja nopeaa tämä kuitenkin oli, eli laitan muistiin tänne. :)


2 porkkanaa (laitoin babyporkkanoita)

1 paprika (ei ollut)

400 g marinoitua possunsuikaletta

1 pieni sipuli ja puolet purjosta

2 dl makeaa chilikastiketta (itse sovelsin ketsupista, etikasta ja sokerista hapanimelää kun tätä ei ollut kuin dl)

ripaus chilirouhetta ja pippurisekoitusta

2 pkt nuudeleita


Keitä nuudelit kiehuvassa vedessä noin 5 min. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi, suikaloi paprika ja hienonna sipuli. Kypsennä possunsuikale pannulla samaan aikaan hienonnetun sipulin kanssa ja lisää ripaus pippurisekoitusta ja chilirouhetta kun liha alkaa olla melkein kypsää. Kaada kypsät nuudelit siivilään ja huuhtele niitä kuumalla vedellä. Kaada nuudelit lihojen joukkoon ja sekoita. Lisää suikaloidut paprikat ja porkkanaraaste pannulle, sekoita. Lopuksi kaada chilikastike, sekoita ja anna muhia vielä pari minuuttia.