Banaaneja oli enemmänkin tummumassa eli tein myös tämmöistä kakkua.

Ihan hyvää oli tämä, banaani ei maistu liikaa. Tumma raita ehkä vähäsen paksua (kovaa) mutta ei kamalasti.

Ohjeen nappasin Mamsellin maukkaat-blogista

200 g margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

1 banaani soseutettuna
1 rkl sitruunamehua

2 rkl kaakaojauhetta (cacao)
½ rkl kuumaa kahvia

voita
korppujauhoja

Voitele ja jauhota kuivakakkuvuoka. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan. Ota taikinasta 1/3 toiseen kulhoon.
Kuori ja soseuta banaani ja mausta sitruunamehulla. Lisää banaanisose isompaan taikinaan, kaakaojauhe ja kahvi toiseen. Levitä taikinat kerroksittain kakkuvuokaan niin että pohjalle, keskelle ja päälle tulee vaalea banaanitaikina kerros.
Kypsennä uunissa alatasolla 175C n. 1h. Anna jäähtyä ja kumoa.