Tämä oli herkkua. :) Alkupräisestä ohjeesta vaihdoin oliivit aurinkotomaatteihin. Hyvää oli! Aurinkotomaatti sopi hyvin ja suola oli hauskan rouskeaa. Toisenkin kerran täytyy tehdä! :)

Alkuperäisen ohjeen nappasin täältä.

4 dl vettä

25 g hiivaa

½ dl oliivi- tai rypsiöljyä

1 tl suolaa

n. 1 l vehnäjauhoja

Pinnalle:

oliiveja

2 rkl öljyä

karkeaa suolaa

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy, suola ja jauhot. Vaivaa taikina kimmoisaksi, kunnes se irtoaa kulhon reunoista. Kohota peitettynä noin 40 min.

Rouhi oliivit. painele taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Tee jauhotetulla sormella taikinaan tiheään pieniä kuoppia. Jaa oliivit kuoppiin. Voitele pinta öljyllä ja ripottele suola pinnalle.