Kermatoffeehyytelö
Ohjeen löysin Kyökkipiika Kati-blogista
Hyvää. Voisi olla herkkua tuoreiden marjojen kanssa. :)
Suluissa tekemäni muutokset.
3 dl kermaa (Minulla oli vain 2,5dl (flora vanillaa))
1 dl valmista toffeekastiketta (+ 0,5 dl koristeluun) (laitoin 1,5dl)
3 liivatelehteä
1 rkl ruokosokeria (korvasin fariinisokerilla ja lisäsin tavallista sokeria ehkä ruokalusikallisen)
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää toffeekastike ja sokeri. Kiehauta muutama ruokalusikallinen vettä ja liuota liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana hyvin vatkaten vaahdon joukkoon. Kaada esim.annosvuokiin hyytymään. (Tästä tuli molemmat silikoniset ruusumuffarivuoat täyteen eli 12) Koristele kinuskikastikkeella.
Kommentit