Katkarapu-tortillapalat

Ohjeen löysin Hedelmäpommi-blogista. Tämän blogin pitäjä oli löytänyt sen Pirkalta.

Ihanan nopeita valmistaa ja syödä. Hymy Ja älyttömän herkullisia.

Omat muutokseni suluissa.

Katkarapu-tortillapalat
(24 palaa)

6 tortillaa (paketillinen eli 4kpl euroshopperin isoja tortilloja)
200 g tuorejuustoa, maustamatonta (aurinkokuivatun tomaatin makuista, n. 1/2 purkkia)
1 pss katkarapuja,180 g (vähän enemmän, 200g)
jääsalaattia (en laittanut, oli loppu jääkaapista)
tuoretta basilikaa silputtuna (korvasin pätkällä hienonnettua purjoa)
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja (10kpl)
mustapippuria (pippurisekoitusta)

Sulata katkaravut ja valuta hyvin. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja suikaloi ne. Voitele tortillat tuorejuustolla. Levitä päälle hajanaisesti muutama salaatinlehti. Ripottele täytteeksi katkarapuja, basilikaa ja aurinkokuivattua tomaattia. Rouhi pinnalle hieman mustapippuria. Kääri tortillat tiukoiksi rulliksi. Anna maustua jääkaapissa kelmulla peitettynä tai rasiassa noin tunnin ajan. Leikkaa tortilla neljään osaan ja asettele tarjolle.