5.7.2009 juhlittiin minun valmistumistani leipuri-kondiittoriksi ja pikkuveljeni rippijuhlia. Ruokatarjoilun hoiti paikallinen pitopalvelu (jonka tiloissa juhlat pidettiin) mutta kakut tein itse (eihän leipuri-kondiittorin juhliin kakkuja tilata voi :D)
Gluteenittomia kakkuja tehtiin kaksin kappalein, mansikoilla ja suklaalla koristeltuna
kermakakut jääkaapissa lähtöä odottamassa
kakut auton peräkontissa lähdössä
Kermainen mansikkakakku jonka sisällä oli mansikkamoussea. Päällä paljon mansikoita ja kermaruusuja
Banaani-suklaakakku suklaaperhosilla
Taivaallinen espressokakku suklaareunuksella. Tämän kakun ohje löytyy täältä blogistani ja sitä on tehty monen monituiset kerrat.
Perhospikkuleipiä, kaikki hieman erilailla pursotettuja
Suklaavannikkeita valkosuklaakoristelulla ja vanilijavannikkeita tummalla suklaalla koristettuna
Kakkupöytä kolmena eri kuvakulmana :)
Kommentit